Politica de confidentialitate

Aceast─â Not─â de Informare Otelbeton este conceput─â pentru a v─â aduce la cuno╚Ötin╚Ť─â aspectele cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastr─â personale ╚Öi la drepturile dumneavoastr─â privind aceast─â prelucrare ├«n conformitate cu Regulamentul general 2016/679 privind protectia datelor (ÔÇ×GDPRÔÇŁ) ╚Öi legisla╚Ťia na╚Ťional─â ├«n vigoare.

Noi, societatea CDA CONFORT STEEL SRL dorim sa v─â inform─âm cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal ├«n leg─âtur─â cu anumite opera╚Ťiuni desf─â╚Öurate de compania noastra.
├Än aceast─â not─â de informare v─â explic─âm modul ├«n care are loc prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal de c─âtre site-ul nostrum de prezentare Otelbeton ╚Öi ├«n care ne asigur─âm c─â datele dumneavoastr─â cu caracter personal sunt prelucrate responsabil ╚Öi ├«n conformitate cu legisla╚Ťia privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal care este aplicabil─â.

Aceast─â not─â con┼úine informa┼úii importante. A┼čadar, v─â rug─âm s─â acorda┼úi timpul necesar pentru a o citi ├«n ├«ntregime ┼či cu aten┼úie ┼či s─â v─â asigura┼úi c─â o ├«n┼úelege┼úi pe deplin, ├«ntruc├ót dorim s─â fie clar pentru dumneavoastr─â cum folosim datele dumneavoastr─â ┼či modul ├«n care le protej─âm.

Pentru a facilita parcurgerea documentului, am inclus la sf├ór╚Öitul acestei note un glosar care explic─â principalele no╚Ťiuni folosite (e.g. ÔÇťdate cu caracter personalÔÇŁ, ÔÇťprelucrareÔÇŁ, etc.).

Con┼úinutul acestei note de informare este pur informativ ┼či nu afecteaz─â drepturile pe care vi le ofer─â legisla┼úia. Vom face tot posibilul pentru a v─â facilita exercitarea acestora. Dac─â ave┼úi orice comentarii, sugestii, ├«ntreb─âri cu privire la orice informa┼úii din aceast─â not─â sau cu privire la orice alte aspecte referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastr─â pe care o realiz─âm, v─â rug─âm s─â nu ezita┼úi s─â contacta┼úi oric├ónd responsabilul nostru cu protec┼úia datelor. ├Än func╚Ťie de preferin╚Ťele dumneavoastr─â, ne pute╚Ťi contacta prin oricare dintre canalele de comunicare de mai jos:

Datele noastre de contact:
Adres─â coresponden╚Ť─â: Str. Prelungirea Ghencea nr. 45, bl. C3, sc.A, mansarda, apt. 46, Bragadiru, Judetul Ilfov

Num─âr de telefon: 0744698799

Adres─â de email: office@cdasteel.ro

Site Web: https://otelbeton.net

Datele de contact ale responsabilului nostru cu protec╚Ťia datelor (aceasta este persoana pe care trebuie s─â o contacta┼úi ├«n leg─âtur─â cu orice probleme referitoare la protec┼úia datelor dumneavoastr─â cu caracter personal): cdareceptie@yahoo.com

Nota noastră de informare este publică începând cu 01 Septembrie 2019 și se aplică website-ului nostru: Otelbeton.ro ( domeniu cu redirectionare )

Datele cu caracter personal pe care le prelucr─âm
Datele dumneavoastr─â pe care le vom prelucra sunt date cu caracter personal obi╚Önuite ob╚Ťinute direct de la dumneavoastr─â sau de la ter╚Ťe p─âr╚Ťi care aveau permisiunea de a face schimb de informa╚Ťii cu noi ╚Öi includ urm─âtoarele categorii de date.

Date cu caracter personal obișnuite cum ar fi:

(i) Detalii personale: nume; prenume; data na┼čterii/ v├órsta; cet─â┼úenie; adres─â de domiciliu / re┼čedin┼ú─â, num─âr de telefon mobil/fix, num─âr de fax; adres─â de e-mail

(ii) Date privind imaginea: imagini/├«nregistr─âri video (├«n incintele noastre unde avem instalate camere CCTV de supraveghere video ÔÇô acolo unde exist─â, acestea sunt indicate prin semne la vedere);

(iii) Contactul dvs. cu noi, cum ar fi o not─â sau ├«nregistrarea unui apel pe care l-a╚Ťi f─âcut c─âtre noi, datele transmise prin e-mail sau o scrisoare, sau alte eviden╚Ťe ale unui contact cu noi;

(v) Opinii ┼či viziuni (pot include date sensibile), cum ar fi: orice opinii ┼či viziuni pe care ni le transmite┼úi sau orice opinii ┼či viziuni pe care le posta┼úi public despre noi pe re┼úelele de socializare (social media) sau pe care le face┼úi cunoscute pe alte canale publice;

Otelbeton va colecta datele dumneavoastră cu caracter personal obișnuite atunci când, de exemplu:
(i) V─â abona╚Ťi la buletine informative, alerte sau alte servicii oferite de noi;

(ii) Ne contacta╚Ťi prin diverse canale, sau ne solicita╚Ťi informa╚Ťii ├«n leg─âtur─â cu un produs;

(iii) Vizita╚Ťi sau naviga╚Ťi pe site-urile noastre;

(iv) A╚Ťi acordat permisiunea altor societ─â╚Ťi, cum ar fi partenerii no╚Ötri comerciali sau asocia╚Ťii no╚Ötri, precum ╚Öi ├«n situa╚Ťia ├«n care transmitem astfel de date unor ter╚Ťi furnizori sau contractan╚Ťi ai no╚Ötri, ├«n m─âsura ├«n care avem temeiuri legale, de exemplu: institu╚Ťii financiare bancare, furnizori servicii contabilitate, autorit─â╚Ťi sau institu╚Ťii publice, notari, avoca╚Ťi, etc;

(v) Atunci când datele dvs. cu caracter personal sunt publice;

(vi) Utilizăm cookie-uri (fișiere text de mici dimensuni stocate în browser-ul dvs.) și alte tehnici cum ar fi web beacons (fișiere de tip imagine mici, transparente utilizate pentru a urmări mișcările dvs. pe site-ul nostru).

Respectul nostru pentru datele dumneavoastr─â include faptul c─â le acord─âm aten╚Ťia uman─â necesar─â, prin intermediul personalului nostru. ├Än condi┼úiile actuale, nu ve╚Ťi face obiectul unei decizii a noastre bazate exclusiv pe prelucrarea automat─â a datelor dumneavoastr─â (inclusiv crearea de profiluri) care s─â produc─â efecte juridice cu privire la dumneavoastr─â sau care s─â v─â afecteze ├«ntr-un mod similar ├«ntr-o m─âsur─â semnificativ─â.

Temeiurile în baza cărora prelucrăm datele dumneavostră cu caracter personal
Otelbeton va prelucra datele dvs. cu caracter personal obișnuite în baza următoarelor temeiuri:

(i) Executarea sau încheierea contractului cu dvs.
De exemplu ├«n vederea ini╚Ťierii, desf─â╚Öur─ârii ╚Öi ruperii negocierilor pentru a putea ├«ncheia un contract cu dumneavoastr─â, la cererea dumneavoastr─â, sau pentru a executa un contract ├«ncheiat cu dumneavoastr─â;

(ii) Consim╚Ť─âm├óntul pe care ├«l acorda╚Ťi.
De exemplu ├«n ceea ce prive┼čte comunic─ârile noastre de marketing, prelucr─âm datele dumneavoastr─â pe baza consim┼ú─âm├óntului la prelucrare pentru acest scop specific.

(iii) Conformarea cu o cerin╚Ť─â legal─â imperativ─â.
De exemplu cerin╚Ťe contabile ╚Öi fiscale care fac obiectul unor politici interne stricte cum ar fi perioada de p─âstrare a documentelor fiscale/contabile. Putem prelucra datele dumneavoastr─â pentru ├«ndeplinirea obliga┼úiilor noastre de arhivare, a obliga┼úiilor de a comunica unor autorit─â┼úi publice, la cerere, anumite informa┼úii sau a altor obliga┼úii legale.

(iv) Interesul nostru legitim.
De asemenea, sunt cazuri ├«n care prelucr─âm datele dumneavoastr─â pentru men╚Ťinerea securit─â╚Ťii re╚Ťelei, ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor noastre.

(v) Constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept al nostru ├«n instan╚Ť─â.
├Än situa╚Ťia ├«n care ├«ntre dumneavoastr─â ╚Öi noi apar diferende pe care nu le putem solu╚Ťiona ├«mpreun─â pe cale amiabil─â, este posibil s─â prelucr─âm datele dumneavoastr─â pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept al nostru ├«n instan╚Ť─â.

Scopurile pentru care prelucr─âm datele dumneavostr─â cu caracter personal
Scopurile pentru care prelucr─âm date cu caracter personal referitoare la dumneavoastr─â sunt urm─âtoarele:

(i) Pentru prestarea serviciului nostru.
Pentru furnizarea produselor ╚Öi serviciilor pe care le-a╚Ťi achizi╚Ťionat de la noi, precum ╚Öi pentru a v─â ╚Ťine la curent cu procesul de achizi╚Ťie;

(ii) Facturare ╚Öi rela╚Ťii cu clien╚Ťii.
Pentru a v─â factura achizi╚Ťionarea serviciilor noastre, pentru a v─â contacta ├«n cazul ├«n care datele de facturare pe care ni le-a╚Ťi furnizat sunt eronate, pe cale s─â expire sau nu putem ├«ncasa plata, pentru a r─âspunde la orice ├«ntreb─âri sau preocup─âri pe care le pute╚Ťi avea ├«n leg─âtur─â serviciile noastre;

(iii) Comunic─âri de marketing.
├Än m─âsura ├«n care v-a╚Ťi dat consmi╚Ť─âm├óntul, v─â vom ╚Ťine la curent prin orice mijloace (de exemplu, email, telefon mobil sau fix, mesaje telefonice (SMS-uri), po┼čt─â, mesaje transmise pe platformele de socializare sau ├«n persoan─â) privind nout─â┼úile referitoare la produsele, serviciile disponibile, oferte cu privire la acestea, abonare la newsletter sau furnizarea alte informa┼úii care v-ar putea interesa. Pute╚Ťi controla permisiunile dvs. de marketing ╚Öi datele pe care le utiliz─âm pentru individualizarea acestor comunic─âri ├«n orice moment pe web site-ul nostru Otelbeton sau folosind detaliile de contact din sec┼úiunea ÔÇŁContactÔÇŁ de mai sus.

(iv) Gestionarea sistemelor noastre de comunica┼úii ┼či IT (tehnologia informa┼úiei).
Gestionarea sistemelor noastre de comunica┼úii; gestionarea securit─â┼úii noastre IT; realizarea auditurilor de securitate asupra re┼úelelor noastre IT, emiterea de rapoarte c─âtre institu╚Ťiile abilitate sau repararea unor erori de sistem;

(v) Îndeplinirea obligaţiilor noastre legale.
├Ändeplinirea obliga┼úiilor noastre legale cu privire la arhivare, securitate, ┼úinerea eviden┼úelor ╚Öi a altor obliga╚Ťii pe care legisla╚Ťia ni le impune.

(vi) ├Ämbun─ât─â┼úirea produselor ┼či a serviciilor.
Identificarea poten┼úialelor probleme cu privire la produsele ╚Öi serviciile noastre existente ├«n vederea ├«mbun─ât─â╚Ťirii acestora, solu┼úionarea sesiz─ârilor dumneavoastr─â;

(vii) Supravegherea spa╚Ťiilor conform dispozi╚Ťiilor legale.
Sistemele CCTV montate pentru supravegherea spa╚Ťiilor aferente c─âilor de acces, zonelor cu valori, pentru monitorizarea ╚Öi eficientizarea activit─â╚Ťilor desf─â╚Öurate ╚Öi pentru protec╚Ťia bunurilor ╚Öi personalului aflat ├«n acele spa╚Ťii de birouri, ansambluri reziden╚Ťiale, etc.

Cu cine vom partaja datele dumneavostr─â cu caracter personal
Numai ├«n situa╚Ťia ├«n care va fi absolut necesar, vom divulga datele dvs. cu caracter personal c─âtre urm─âtorii destinatari:

(i) Persoanelor care pot demonstra că deţin autoritatea legală de a acţiona în numele dumneavoastră;

(ii) Autorit─â╚Ťi publice: la cererea acestora sau din ini╚Ťiativa noastr─â, ├«n acord cu legisla╚Ťia aplicabil─â de ex: ANAF, ITM, etc);

(iii) Contabili, auditori, avoca╚Ťi ╚Öi al╚Ťi consultan╚Ťi profesionali externi, parteneri contractuali, furnizori de servicii ai no╚Ötri care ac╚Ťioneaza ca ├«mputernici╚Ťi sau operatori asocia╚Ťi ÔÇô ace╚Ötia vor fi obliga╚Ťi printr-o lege sau prin contractul ├«ncheiat cu noi, s─â p─âstreze confiden╚Ťialitatea datelor dumneavoastr─â, de ex: servicii de arhivare, contabilitate, depozitare, distrugere, supraveghere spa╚Ťii)

(iv) Orice persoan─â, agen╚Ťie, executor judec─âtoresc sau instan╚Ť─â relevant─â din Rom├ónia ÔÇô ├«n m─âsura necesar─â pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept al nostru;

(v) ├«n cazul ├«n care este interesul nostru legitim s─â facem acest lucru pentru a administra, extinde sau dezvolta activitatea comercial─â, de exemplu ├«n cazul ├«n care vindem sau transfer─âm toate sau o parte dintre p─âr╚Ťile noastre sociale, activele noastre sau afacerea noastr─â (inclusiv ├«n cazul reorganiz─ârii, al dizolv─ârii sau al lichid─ârii noastre), situa┼úie ├«n care datele personale de┼úinute de noi vor constitui unul dintre activele transferate ÔÇô ├«n aceast─â situa╚Ťia poten╚Ťialii achizitori vor fi ╚Ťinu╚Ťi de o obliga╚Ťie de confiden╚Ťialitate.

Drepturi
Atunci c├ónd folosim o persoan─â fizic─â sau juridic─â drept persoan─â ├«mputernicit─â pentru prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, ne vom asigura c─â aceasta a ├«ncheiat un Contract de prelucrare date cu caracter personal prin care ├«╚Öi asum─â, printre alte obliga╚Ťii pe care legisla╚Ťia protec╚Ťiei datelor cu caracter personal le prevede, obliga╚Ťiile de a (i) prelucra datele cu caracter personal numai potrivit instruc╚Ťiunilor noastre scrise pe care i le-am furnizat ├«n prealabil ╚Öi de a (ii) implementa efectiv m─âsuri pentru protejarea confiden╚Ťialit─â╚Ťii ╚Öi asigurarea securit─â╚Ťii datelor cu caracter personal. Ne vom asigura, de asemenea, c─â acest contract dintre noi ╚Öi persoana ├«mputernicit─â prevede pentru aceasta cel pu╚Ťin toate celelalte obliga╚Ťii pe care le prevede legisla╚Ťia aplicabil─â cu privire la protec╚Ťia datelor cu caracter personal.

Cât timp vom stoca datele dumneavostră cu caracter personal
Otelbeton va stoca datele dumneavoastr─â at├ót timp c├ót ni se cere prin lege sau, ├«n lipsa unei obliga╚Ťii legale, numai c├ót este absolut necesar.

Datele legate de pl─â╚Ťi/facturare vor fi stocate pe o perioada de 10 ani, conform Legii nr. 82/1991 privind contabilitatea.

Datele privind supravegherea video pentru asigurarea securit─â╚Ťii bunurilor ╚Öi persoanelor se vor stoca pe o perioad─â de 30 de zile calendaristice ├«n conformitate cu legisla╚Ťia ├«n vigoare.

Prelucrarea ├«n scop de marketing va avea loc pe durata rela╚Ťiei contractuale cu Otelbeton precum ╚Öi dup─â ├«ncetarea acesteia. ├Än situa╚Ťia ├«n care nu mai dori╚Ťi ca datele dumneavoastr─â s─â fie prelucrate ├«n scop de marketing, v─â pute╚Ťi retrage consim╚Ť─âm├óntul de marketing, iar datele dumneavoastr─â nu vor mai fi prelucrate ├«n acest scop din momentul retragerii.

Dac─â nu exist─â nicio cerin╚Ť─â legal─â, le vom stoca doar at├ót timp c├ót este necesar pentru prelucrarea datelor ├«n scopurile amintite mai sus.

Cu excep╚Ťia situa╚Ťiilor ├«n care legea prevede altfel ╚Öi a celor exemplificate mai sus, de regul─â vom prelucra datele dumneavoastr─â pe durata existen╚Ťei unui contract ├«ntre dumneavoastr─â ╚Öi Otelbeton, plus o perioad─â de 3 ani de la ├«ncetarea acestuia.

Pentru stocarea datelor dumneavoastră în format electronic, folosim serverele proprii sau ale altor companii specializate în arhivarea electronică.

Securitatea datelor dumneavostr─â cu caracter personal
Ne str─âduim s─â utiliz─âm m─âsuri organiza┼úionale, tehnice ┼či administrative rezonabile pentru a proteja Datele cu caracter personal ├«n cadrul organiza┼úiei noastre..

Pentru aceasta, am adoptat inclusiv politici dedicate privind m─âsurile fizice ╚Öi electronice de securitate, pentru a ne proteja sistemele de acces neautorizat ╚Öi alte posibile amenin╚Ť─âri la securitatea acestora.

Politica noastr─â de cookie-uri Otelbeton
Un cookie HTTP sau un modul cookie este un text special, deseori codificat, trimis de un server unui navigator web ╚Öi apoi trimis ├«napoi (nemodificat) de c─âtre navigator, de fiecare dat─â c├ónd acceseaz─â acel server. Pe website-ul nostru: Otelbeton cookie-urile sunt folosite pentru urm─ârirea comportamentului utilizatorilor. Pentru mai multe detalii, v─â rug─âm s─â accesa╚Ťi: http://ro.wikipedia.org/wiki/Cookie

Aceste module permit navigarea rapid─â ╚Öi eficient─â ├«ntre pagini, memorarea alegerilor, op╚Ťiunilor ╚Öi preferin╚Ťelor dumneavoastr─â, precum ╚Öi optimizarea utiliz─ârii site-ului web fac parte din Prelucrarea datelor.

Modulele cookies sunt p─âstrate ├«n memoria browser-ului ╚Öi con╚Ťin informa╚Ťii precum: numele serverului de la care modulul cookie a fost trimis, durata de p─âstrare a modulului cookie, o valoare ÔÇô de regul─â, un num─âr unic generat aleatoriu. Fi╚Öierele cookies nu permit identificarea dumneavoastr─â personal─â.

Website-ul nostru Otelbeton utilizeaz─â module cookie pentru a men╚Ťine autentificarea valid─â timp ├«ndelungat, pentru a re╚Ťine preferin╚Ťele de navigare ╚Öi utilizare ale site-ului.

├Än ceea ce prive╚Öte ter╚Ťii: (i) traficul de pe site-ul nostru este monitorizat cu Google Analytics, care introduce propriile cookies. (ii) de asemenea, Facebook folose╚Öte cookies pe acest site. Pentru mai multe detalii, v─â rug─âm s─â accesa╚Ťi: https://www.facebook.com/help/cookies/

├Än cazul ├«n care a╚Ťi fost de acord cu includerea modulelor cookie ├«n browserul dumneavoastr─â prin intermediul banner-ului de pe prima pagin─â de pornire a site-ului web, v─â rugam s─â ╚Ťine╚Ťi cont de faptul c─â acceptul dumneavoastr─â poate fi retras oric├ónd dori╚Ťi.

Browserele actuale (navigatoarele web) ofer─â posibilitatea de a seta/dezactiva cookie-urile. Pentru a face acest lucru, ├«n general, se acceseaz─â rubrica Op╚Ťiuni (Options) sau Preferin╚Ťe (Preferences).

Care sunt drepturile dumneavoastr─â ╚Öi cum le pute╚Ťi exercita
În conformitate cu prevederile Regulamentului, persoana vizată are următoarele drepturi

(i) Dreptul de acces la date. Otelbeton
Ave┼úi dreptul de a solicita informa╚Ťii legate de Prelucrarea datelor pe care le de╚Ťinem despre dumneavoastr─â, inclusiv informa╚Ťii legate de categoriile de date pe care le de╚Ťinem sau pe care le control─âm, pentru ce sunt folosite acestea, sursa din care le-am colectat dac─â le-am ob┼úinut indirect, ╚Öi cui sunt divulgate aceste date, dac─â este cazul. V─â vom oferi o copie a datelor dumneavoastr─â personale la cerere. Dac─â solicita╚Ťi mai multe copii ale datelor dumneavoastr─â personale, v─â putem percepe o tax─â rezonabil─â bazat─â pe costurile administrative.

(ii) Dreptul la rectificarea datelor.
Aveţi dreptul de a obţine rectificarea datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm, dacă acestea nu sunt corecte.

(iii) Dreptul la ┼čtergerea datelor (ÔÇ×dreptul de a fi uitatÔÇŁ).
Ave┼úi dreptul de a ob┼úine de la noi ┼čtergerea datelor dumneavoastr─â pe care le prelucr─âm sau le control─âm.

(iv) Dreptul la restricţionarea prelucrării datelor. Otelbeton
Pute╚Ťi ob╚Ťine din partea noastr─â restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor dumneavoastr─â personale, ├«n cazul ├«n care: (i) contesta╚Ťi corectitudinea prelucrarii datelor dumneavoastr─â personale, pentru perioada de care avem nevoie pentru a verifica corectitudinea, (ii) prelucrarea este nelegal─â, dar v─â opune┼úi ╚Ötergerii datelor cu caracter personal, solicit├ónd ├«n schimb restric╚Ťionarea utiliz─ârii lor, (iii) nu mai avem nevoie de Prelucrarea datelor dumneavoastr─â personale dar dumneavoastr─â le solicita╚Ťi pentru stabilirea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan┼ú─â, sau (iv) v─â opune┼úi prelucr─ârii, pentru intervalul de timp ├«n care noi verific─âm dac─â interesele noastre legitime prevaleaz─â asupra alor dumneavoastr─â.

(v) Dreptul de opozi╚Ťie la utilizarea datelor cu caracter personal. Otelbeton
├Än anumite circumstan╚Ťe, ave┼úi dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor dumneavoastr─â de c─âtre noi sau ├«n numele nostru. Acolo unde prelucrarea nu se bazeaz─â pe consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â, ci pe interesele noastre legitime sau pe cele ale unei ter╚Ťe p─âr╚Ťi, pute╚Ťi obiecta ├«n orice moment la prelucrarea datelor dumneavoastr─â personale din motive legate de situa╚Ťia dumneavoastr─â particular─â. ├Än acest caz nu vom mai prelucra datele dumneavoastr─â personale, cu excep╚Ťia cazului ├«n care: (a) putem dovedi motive legitime ╚Öi imperioase care justific─â prelucrarea ╚Öi care prevaleaz─â asupra intereselor, drepturilor ╚Öi libert─â╚Ťilor dumneavoastr─â sau (b) ├«n cazul ├«n care scopul este constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â.

(vi) Dreptul la portabilitatea datelor. Otelbeton
Ave╚Ťi dreptul de a primi datele dumneavoastr─â personale pe care ni le-a╚Ťi furnizat, iar ├«n cazul ├«n care este fezabil din punct de vedere tehnic, s─â solicita╚Ťi ca noi s─â transmitem datele dumneavoastr─â personale (pe care ni le-a╚Ťi furnizat) unei alte organiza╚Ťii/clinici.

(vii) Dreptul la retragerea consimţământului.
├Än situa┼úiile ├«n care Prelucrarea datelor dumneavoastr─â ├«n temeiul consim┼ú─âm├óntului dumneavoastr─â, ave┼úi dreptul de a v─â retrage consim┼ú─âm├óntul; pute╚Ťi face aceasta ├«n orice moment, cel pu┼úin la fel de u┼čor cum ne-a┼úi acordat ini┼úial consim┼ú─âm├óntul. Retragerea consim╚Ť─âm├óntului nu va afecta legalitatea prelucr─ârii datelor dumneavoastr─â pe care am realizat-o ├«nainte de retragere.

(viii) Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere.
Dac─â ave┼úi o nemul┼úumire cu privire la modul ├«n care prelucr─âm datele dumneavoastr─â, am prefera s─â ne contacta┼úi pe noi direct pentru a v─â putea solu┼úiona problema. Cu toate acestea, dac─â ave╚Ťi ├«n continuare nemul╚Ťumiri, pute╚Ťi contacta Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro):

Adresă: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, București, România;

Telefon: 40.318.059.211/ +40.318.059.212

Fax: +40.318.059.602;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Modific─ârile ulterioare ale Notei de informare
Noi Otelbeton rezervăm dreptul de a ne modifica, atunci când considerăm oportun, practicile de protecţie a datelor și de actualiza și modifica prezenta notă de informare în orice moment. Din acest motiv, vă încurajăm să verificaţi periodic prezenta notă de informare.

SEMNIFICAȚIA UNOR TERMENI FOLOSIȚI ÎN CUPRINSUL PREZENTEI NOTE

Ce înseamnă prelucrare de date cu caracter personal?
Prelucrare de date cu caracter personal ├«nseamn─â orice opera╚Ťiune sau set de opera╚Ťiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau f─âr─â utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, ├«nregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozi╚Ťie ├«n orice alt mod, alinierea sau combinarea, restric╚Ťionarea, ╚Ötergerea sau distrugerea.

Ce înseamnă date cu caracter personal?

Date cu caracter personal ├«nseamn─â orice informa╚Ťii privind o persoan─â fizic─â identificat─â sau identificabil─â (ÔÇ×persoana vizat─âÔÇŁ); o persoan─â fizic─â identificabil─â este o persoan─â care poate fi identificat─â, direct sau indirect, ├«n special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un num─âr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identit─â╚Ťii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Ce înseamnă operator de date cu caracter personal?

Operator de date cu caracter personal ├«nseamn─â persoana fizic─â sau juridic─â, autoritatea public─â, agen╚Ťia sau alt organism care, singur sau ├«mpreun─â cu al╚Ťii, stabile╚Öte scopurile ╚Öi mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Ce înseamnă Persoană împuternicită?
Persoana fizic─â sau juridic─â, autoritate sau alt organism care singur sau ├«mpreun─â cu altele decide de ce (├«n ce scop) ┼či cum (prin ce mijloace) sunt prelucrate datele cu caracter personal. Potrivit legii, r─âspunderea pentru respectarea legisla┼úiei referitoare la datele cu caracter personal revine ├«n primul r├ónd operatorului. ├Än rela╚Ťia cu dumneavoastr─â, noi suntem operatorul, iar dumneavoastr─â sunte╚Ťi persoana vizat─â.

Ce înseamnă Persoană vizată?
Persoana vizat─â este persoana fizic─â la care se refer─â (c─âreia ├«i ÔÇ×apar╚ŤinÔÇŁ) anumite date cu caracter personal. ├Än rela╚Ťia cu noi (operatorul), dumneavoastr─â sunte╚Ťi persoana vizat─â.
Care este Autoritatea de Supraveghere?

O autoritate publică independentă care, potrivit legii, are atribuţii referitoare la supravegherea respectării legislaţiei protecţiei datelor cu caracter personal. În România, această autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal este Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP)